Ricotta és kolbász avagy Szerdán kezdődött a csütörtök

  • 2018.06.14.
  • 5

Amikor azt mondom, Fantázia, Bátorság, Jó étvágy! arra gondolok, hogy nem vagyunk ölég bátrak, fantáziadúsak az ételeink készítésének során.
Mert mi a valóság, ha őszintén
belegondolunk?Mindenkinek megvannak a jól bevált, imádott étkei, amit gyermekkorunk óta szívesen fogyasztunk, ma már a családunk is; és mekkora katarzis volt, amikor először sikerült elkészítenünk ugyanolyanra finomra (majdnem) mint Anyáé volt.
Ezzel lényegében nincs is baj.De, itt jövök én, és azon vállalkozó
szellemű "hősök", akik veszik a Bátorságot
és a Fantáziájukat, aztán kinyitják
a hűtő(kamra)ajtót, aztán abból alkotnak amit ott és akkor találnak. Egyébként ez dolog arra is tökéletesen megfelel, hogy elhasználjuk a hűtő mélyen megbújó kis darabka ezt-azt......és Ti, Arandrágabarátim, ezt jól tudjátok, hisz' körülbelül nagyon sokszor leírtam már, de mégis úgy érzem, nem lehet elégszer.Na, picit ilyen a következő szendvicskémem is, ami létének elején egy kis apró falatkaként kezdte