Ch mentes langaló ( low carb)

  • 2017.03.25.
  • 1

Amikor megcsináltam a FELHŐ LÁNGOS-t tudtam, hogy én ezt még ki fogom próbálni valami más alapjaként. Már akkor összeállt a fejemben a dolog, és ma amikor a fiúk pizzáztak, meg is valósítottam.
Hozzávalók:100g túró ( krémes németet használtam)2 db tojásfél cs sütőporcsipet sótejfölsajt reszelve1 gerezd fokhagyma100g bacon kockázvafél fej hagymaElkészítés:A tojásokat ketté választottam, a sárgájához hozzá kevertem a túrót, és a sütőport. Majd a habbá vert fehérjével összeforgattam. Egy szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe most egyben téglalap alakra nem túl vastagon elterítettem. 180 fokra melegített sütőben 10 percig elősütöttem.Ez idő alatt, a tejfölbe kevertem a zúzott fokhagymát. Amikor kisült az alap, megkentem a tejföllel, megszórtam a szalonna kockával, és a hagymával. Majd sajtot reszeltem rá, és további 12 percre vissza toltam a sütőbe.Vékonyabb "tésztát" kaptam mint a normál langalóé, de nekem megvolt az ízélmény.