Pudingos rebarbarás pite

  • 2017.05.25.
  • 0

Tésztához15 dkg liszt10 dkg margarin1 tojáscsipetnyi só40 dkg rebarbaraízlés szerint cukor, kb 100 grvanília esszencia3 tojás2 dl tejszín1 vanília pudingpor
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és fóliába csomagolva fél órára hűtőbe tesszük.A rebarbara szárakat meghámozzuk, 1 cm karikára vágjuk ízlés szerint és 2 kanál cukorral meghintjük.
A
tésztát sütőformába nyomkodjuk, úgy, hogy pereme is legyen, villával megszurkáljuk, az alját ráhalmozzuk a rebarbarát.A tejszínt a tojással vaníliával jól összekeverjük, majd belerakjuk a pudingot és cukrot (édesítőszerrel).Ráöntjük a rebarbarára és előremelegített sütőben megsütjük