CSOKIS - CHIA KRÉMES KIFLI (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2018.06.17.
  • 3

Hozzávalók:20 dkg Naturbit barna rizsliszt7,5 dkg Naturbit köles liszt1 cs sütőpor3 dkg tápióka keményítő2 dkg útifűmaghéj2 dkg útifűmaghéj őrlemény3 ek édesítő (1:4)3,2 dl víz2 ek citromléKrém:4,5 dkg ChiaShake (csokis )4 ek olvasztott mentes csokoládé1 dkg holland kakaópor+ anny rizstej, hogy kenhető masszát kapjunk+ olaj a kenéshez+ barna rizsliszt a szóráshozElkészítés:A tészta száraz alapanyagait egy tálba tesszük, majd elkeverjük. Hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, majd jól összedolgozzuk. 5-10 percet pihentetjük, majd barna rizslisztes lapon kinyújtjuk téglalap alakra. A krém alapanyagait összekeverjük, majd megkenjük a tésztát. Háromszögenkre vágjuk, majd a szélesebb részétől kezdve felteketjük, kiflit formázunk belőle.Sütőpapíros tepsire tesszük, majd olajjal vékonyan lekenjük.180 fokon kb 25-30 perc alatt megsütjük.A ChiaShaket ITT tudod beszerezni !A többi alapanyagot pedig az Egészségmarket webáruházból ITT!