CSOKIS - SZILVÁS CSIGA (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2018.02.03.
  • 1

Hozzávalók:30 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)15 dkg Naturbit köles liszt (ITT)10 dkg Naturbit eritrit (ITT)3,5 dkg Naturbit útifűmaghéj őrlemény (ITT)2 dkg Útifűmaghéj5 dkg Mimen tápiókakeményítő (ITT)1 cs sütőpor6 dl víz1 ek citromlé+ házi mentes szilvalekvár+ mentes csokoládé (kb 10 dkg) olvasztva
+ 3 ek holland kakaópor
+ ízlés szerint édesítő
+ víz = sűrű masszát kapjunk+ barna rizsliszt a nyújtáshozElkészítés:A szárz alapanyagokat jó alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és citromlevet, majd jól összedolgozzuk. Kb. 5 percet pihentetjük, majd barna rizslisztes lapon kinyújtjuk. Megkenjük lekvárral, majd csokival. Feltekerjük és felvagdossuk. Sütőpapíros tepsire tesszük és 180 fokon kb 30 perc alatt megsütjük.