CSICSERIS PALACSINTA (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2018.03.01.
  • 4

Hozzávalók:15 dkg Naturbit hajdina liszt7 dkg Naturbit Barna rizslist6,5 dkg Csicseriborsó liszt6 dl víz5 gr sütőporcsipet só+ olaj a sütéshezElkészítés:A száraz alapanyagokat jó alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és kikeverjük vele. Majd olajozott palacsintasütőben kisütjük.Sós palacsintához gomba töltelék sé sajtszósz:Hozzávalók:6 nagy fej gombasó1 e olajzöldfűszerek2 dl rizstejszínA gombát megpucoljuk, megmossuk, majd az olajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a sót és fűszereket, majd a tejszínt, és puhára főzzük.3 dl rizstej2 ek Naturbit barna rizslisztsó5-10 dkg reszelt növényi sajtAz összes alapanyagot egy lábasban kikeverjük, majd sűrűre főzzük.