CSOKIS "SAJTTORTA"

  • 2017.09.07.
  • 8

Hozzávalók:1 réteg:20 dkg datolya (magozott)- (áztassuk be előtte kb 50-60 percet – így könnyebben lehet turmixolni)1 ek vanília aroma2 ek agave szirup20 gr Vegifeel vegán csokis protein2. 10 dkg kesudió (áztassuk be kb 4 órára – így könnyebben lehet turmixolni)0,5 ek rizstejszínízlés szerint agavé szirup (én 1 ek tettem bele)3. réteg20 dkg kesudió (áztassuk be kb 4 órára – így könnyebben lehet turmixolni)2 dl rizstejszín35 gr Vegifeel vegán csokoládés proteinízlés szerint édesítő (én 2 ek 1:4 et tettem bele, de én édes szájú vagyok :D )20 gr holland kakaópor0,75 dl kókuszolaj3-4 ek útifűmaghéj+ mentes csokoládé a tetejéreElkészítés:Az első réteghez a datolyát jól összeturmixoljuk, majd hozzáadjuk a többi alapanyagot, alaposan kikeverjük, majd egy 18 cm torta forma aljára nyomkodjuk.A következő réteghez a kesudiót összeturmixoljuk a rizstejszínnel és az agavé sziruppal, majd a datolyás rétegre kenjük.A harmadik réteghez is összeturmixoljuk a kesudiót, majd ha az kész, akkor hozzáadjuk a többi alapanyagot és együtt is összeturmixoljuk. Majd rákenjük a kesudiós rétegre.Tetejét olvasztott csokival borítjuk, majd hűtőbe rakjuk 5-6 órára (de lehet egy éjszaka is), hogy összeálljon.