MANDULÁS - ALMÁS - DIÓS (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2017.08.19.
  • 5

Hozzávalók:12,5 dkg Mandulaliszt10 dkg Nocarb rost sütőmix6 db tojás10 gr utifűmaghéj50 gr kókuszolaj0,5 dl víz2 ek édesítő (1:4)Töltelék:1 kg alma15 dkg durvára darált dióízlés szerint édesítőfahéjElkészítés:A tészta alapanyagait jó alaposan összedolgozzuk, majd a felét egy sütőpapírral kibélelt tepsibe nyomkodjuk.Az almát megpucoljuk, megmossuk, lereszeljük, majd édesítjük. Hagyjuk állni, majd kinyomkodjuk a levét. Hozzákeverjük a diót és fahéjat, majd a tésztára tesszük. A maradék tésztát pedig ráreszeljük a sütire.180 fokos sütőben kb 30 perc alatt megsütjük.