HAJDINÁS HOT - DOG (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2017.08.13.
  • 9

Hozzávalók:13 dkg hajdina liszt1 kk só5 gr porélesztő22 dkg Mester házi kenyérliszt5 gr útifűmaghéj15 dkg Joya kókuszjoghurt2,5 dl víz+ ketchup+ 4 db virsli+ növényi sajt+ olaj a kenéshez+ rizsliszt a nyújtáshozElkészítés:A száraz alapanyagokat egy tálba tesszük , elkeverjük, majd hozzáadjuk a joghurtot és a vizet, majd jó alaposan kidolgozzuk. Majd egy órát kelesztjük.Majd rizslisztes lapon átdolgozzuk, kinyújtjuk és négy kockára vágjuk.Megkenjük ketchuppel, majd beletesszük a sajtot és a virslit, majd feltekerjük és egyik oldalát behajtjuk.Sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, majd lekenjük olajjal és 180 fokon kb 20-30 perc alatt megsütjük.