"TÚRÓS" - EPRES (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2017.07.16.
  • 6

Hozzávalók:Piskóta:6 db tojás65 gr Vegifeel vegán csokis protein1 cs sütőpor2 ek édesítő (1:4)"Túrós" réteg:30 dkg totu0,5 dl kókuszkrém - Alproízlés szerint édesítőVaníliás réteg:1 cs vaníliás puding - Haas2 ek édesítő (1:4)1 dl kókusztej - Alpro1,5 dl kókuszkrém - Alpro+ 20 dkg eper+ Mester diabetikus étbevonóElkészítés:A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját az édesítővel kikeverjük, majd a hab felét hozzáadjuk, elkeverjük, majd hozzáadjuk a protein port és a sütőport, alaposan kikeverjük. Majd a hab másik felét beleforgatjuk. Sütőpapíros tepsibe tesszük, majd 180 fokon kb 20-25 perc alatt megsütjük.A "túrós" réteghez az alapanyagokat összeturmixoljuk, majd ha kész a piskóta és meghűlt, akkor rákenjük. Majd jön az eper. A vaníliás pudingot megfőzzük, majd ez jön az eperre, végül csokival zárjuk. Egy éjjelre a hűtőbe tesszük.