CSOKIS - MEGGY TEKERCS (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2017.06.03.
  • 3

Hozzávalók:5 db tojás1,5 ek édesítő (1:4)45 gr Vegifeel vegán protein - csokis (ITT)5 gr sütőporTöltelék:20 dkg meggy (nekem fagyasztott volt)
+ édesítő
+ útifűmaghéj keveréke (turmixoljuk össze)+ Mester diabetikus étbevonóElkészítés:A tojásokat kettéválasztjuk, majd a fehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját az édesítővel, a hab felével, a proteinnel és sütőporral kikeverjük, majd hozzáadjuk a hab másik felét, beleforgatjuk és sütőpapíros tepsire tesszük. 180 fokon kb 10-20 perc alatt megsütjük. Majd forrón feltekerjük, megvárjuk amíg kuhűl, és megtöltjük a meggyzselével. Majd csokival borítjuk.