VEGIFEEL CSOKIS KÓKUSZOS (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2017.05.03.
  • 5

Hozzávalók:3 dkg Vegifeel vegán protein - csokis (ITT )5 db tojás2 ek rumaroma6 gr sütőporKrém:2 ek kókuszliszt10 dkg darált kókuszreszelék5 dkg kókuszreszelék2-3 ek édesítő (1:4)kb 2,5 dl kókuszkrém (Alpro)vanília aroma vagy vanília rúd kikapart belseje+ paleo csokoládé a tetejéreElkészítés:A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját kikeverjük a proteinnel,sütőporral és édesítővel. Majd hozzáforgatjuk a tojáshabot. Majd szilikon sütőformába öntjük (18 cm). Kb 20-25 perc alatt megsütjük 180 fokos sütőben.A krémhez a hozzávalókat kikeverjük. Majd ha meghűlt a piskóta, kettévágjuk és megtöltjük a krémmel, majd csokival borítjuk.