ARANYGALUSKA - NOCARB (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2017.05.05.
  • 4

Hozzávalók:15 dkg Nocarb rost sütőmix1,5 ek édesítő (Nocarb 1:7)7 gr Nocarb sütőpor5 db tojás2 ek kókuszolaj6 dkg darált dió5 dkg kókuszkrémkb 1 dl víz+ olvasztott margarin / vagy kókuszolaj+ darált dióÖntet:1 cs Nocarb vaníliás puding2 dl kókusztej2 dl víz2 dl kókuszkrémízlés szerint édesítőElkészítés:A tészta hozzávalóit jó alaposan összedolgozzuk, majd kinyújtjuk, szaggatjuk. Majd kb 10 percet hagyjuk pihenni.Majd olvasztott margarinnal megkenjük mindkét felét és dióba forgatjuk. Egy szilikon sütőformába vagy jénaiba tesszük a korongokat egymásra. 180 fokra előmelegített sütőben kb 30-40 perc alatt megsütjük.Az öntethez a vízzel elkevert édesítős kókusztejben kikeverjük a pudingot, majd megfőzzük, végül belekeverjük a kókuszkrémet.