KAKAÓS - GYÜMÖLCSÖS - VANÍLIÁS SZELET (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2017.04.22.
  • 0

Hozzávalók:120 gr Nocarb kakaós muffinpor1,5 ek édesítő (1:4)20 gr olaj3 dl vízGyümölcsös réteg:25 dkg erdei gyümölcs - fagyasztott (én tettem meggyet is hozzá)ízlés szerint édesítőútifűmaghéjVaníliás réteg:2 cs vaníliás pudingpor6 dl kókusztej2 dl kókuszkrém5 db L tojásfehérje+ paleo csokoládéElkészítés:A piskóta hozzávalóit kikeverjük, majd 180 fokon kb 25 perc alatt megsütjük.A gyümölcsöt kiengedjük, majd édesítjük és annyi útifűmaghéjat adunk hozzá, hogy "zselés" állagú legyen. Ha kisült a piskóta, megkenjük evvel, majd felolvasztott csokoládét teszünk rá.A pudingot megfőzzük, majd belekeverjük a kókuszkrémet, végül a jó keményre felvert tojásfehérjéket, és jó alaposan kikeverjük, majd levesszük a gázról és a süteményre kenjük. 2-3 óra múlva pedig csokival borítjuk, majd egy éjjelre a hűtőbe tesszük.