LANGALLÓ - ABY (GLUTÉN,TEJ,SZÓJAMENTES, HOZZÁADOTT CUKROT NEM TARTALMAZ)

  • 2017.03.17.
  • 8

Hozzávalók (kb 8 szelet)50 dkg Aby
kenyérliszt2 tk só1 cs porélesztő5 dl víz3 ek olaj+ 3 dl rizstejszín – 3 kk fokhagymapor (vagy friss , tört fokhagyma)+ 1 fej hagyma
/ lilahagyma+ 10 dkg sonka+ 15-20 dkg bacon + növényi sajtElkészítés:A lisztet egy nagy tálba tesszük, hozzáadjuk a sót,elkeverjük, majd az élesztőt és vizet, jó alaposan kidolgozzuk, majd végül az olajat, és avval is alaposan kidolgozzuk. Hagyjuk kelni meleg helyen egy órát. Majd sütőpapírra tesszük és kinyújtjuk akkorára, amekkora a tepsink (érdemes kicsit rizsliszttel megszórni, hogy ne ragadjon a tészta a nyújtófára!)Megkenjük a fokhagymás rizstejszínnel, majd megszórjuk a feltétekkel. 180 fokra előmelegített sütőben kb 30-35 perc alatt megsütjük.