Parmezános magos keksz paleo

  • 2017.11.25.
  • 1

Parmezános magos keksz paleoFűszerezhetjük csilivel, római köménnyel,curry-fűszerrel,füstölt piros paprikával,nagyon
fincsi,egy baja van nem lehet abbahagyni
és gyorsan elfogy,érdemes egyből dupla adagot készíteni.Hozzávalók: 26 db120 g mandulaliszt60 g kókuszzsír80 g tápióka liszt40 g kókuszliszt200 g cocomas szükség szerint120 g parmezán4 g útifű maghéj liszt1 evőkanál fekete szezámmag1 evőkanál fehér szezámmag1 evőkanál barna szezámmagElkészítése:A száraz hozzávalókat egy tálba szitáljuk,a magok kivételével,hozzáadjuk a cocomast,a
3 féle szezámmagot,gyors mozdulatokkal gyúrjuk össze a tésztát.

Csomagoljuk be fóliába, és tegyük be egy órára a hűtőbe, hogy kellően lehűljön, és könnyen nyújtható legyen.
Kinyújtjuk kb:5 mm vastagságúra és a
keksz kiszúróval
kiszúrjuk. Tepsibe rakjuk ,előmelegített sütőben 180 fokon kb: 20 perc alatt aranybarnára sütjük.A sütőből kivéve hagyjuk pár percig a tepsiben, majd helyezzük rácsra, és hűtsük ki teljesen.Hűvös helyen,jól zárható dobozba,hosszabb ideig eltartható, így az ünnepek előtt már napokkal előbb is megsüthetjük.A facebookon is követhettek,
itt
tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetőségre is rákattintatok.