Kesudió - mandula -joghurt -sajt -parmezán- ízesítéssel

  • 2017.08.07.
  • 8

Kesudió - mandula -joghurt- sajt -parmezán- ízesítéssel
Maradék kesu és mandulából
készült a zacskó alján árválkodott így készült a növényi ital,a joghurt ,kíváncsiságból csináltam a sajtot, még mindig nem tökéletes :)
további növényi tej receptek itt

találtok.A gépekről bővebben tudtok olvasni,
illetve alapanyagokat is tudtok rendelni a
Vegital

oldalán.Hozzávalók:a
növényi italhoz2 AP kesudió2 AP
mandula1 teáskanál
napraforgó lecitin2 teáskanál Gál Glicin1 teáskanál agar agar1/2 kávéskanál sóvíz a maximum jelzésigElkészítése:A hozzávalókat a
Rainbow gép tartályába rakjuk, elindítjuk a száraz gabona programot.(FIVE GRAIN PROGRAM).
Nem szűrjük le.Hozzávalók: 1 l1 l.
kesudió-mandulaital