NoCarb B&B sült-hagymás bagett

  • 2017.07.16.
  • 5

NoCarb B&B
sült-hagymás bagettNoCarb B&B
por tesztelve,a bagett,finom,levegős a belseje nem nedves,ízesíteni lehet bármivel,sütöttem már zsömlét,próbáljátok ki érdemes.Hozzávalók:2 db175 g
NoCarb B&B por30-40 ml kókuszolaj350 ml víz2 közepes db
vöröshagyma1 teáskanál
só1 csipet
borsElkészítése:A hagymát megtisztítjuk,felaprítjuk,a kókuszzsíron aranybarnára piritjük,hűlni hagyjuk.Az összes hozzávalót a pirított
hagymával együtt összedolgozzuk, a tészta állaga nagyon könnyű, 2 részre osztjuk, vizes
kézzel hosszúkás
formára hengereljük,bagett sütőformára rakjuk,pengével ferdén hosszanti irányban több helyen bevágjuk.Előmelegített sütőben 180 fokon kb: 30-40 perc alatt készre sütjük.

további
NoCarb recepteket
itt
találtokA facebookon is követhettek,
itt tudtok csatlakozni hozzám.
Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a
Követed
lehetőségre is rákattintatok.A Google+-on
itt tudtok csatlakozni hozzám.