Bazsalikomos -nektarinos csirkecombfilé

  • 2017.07.02.
  • 5

Bazsalikomos -nektarinos csirkecombfilé

Nagyon szeretem idénynek megfelelő gyümölcs
körettel kombinált sült húsokat, bármilyen gyümölccsel nagyon finom (barack,szilva,dinnye,ananász) isteni finom.Hozzávalók: 2 főreelkészítési idő:35-45 perc4 db csirke félsőcomb
filésó,bors ízlés szerintkacsazsír a sütéshez4-6 db nektarin3 ek. eritrit /kókuszvirág cukor0.5 dl fehérbor(opcionális)1 dl narancslé
5 dkg ghee
tisztított vaj1 tk.
chili pehely(opcionális)
1 tk .
tápióka
keményítő / nyílgyökérliszt1 maréknyi
friss
bazsalikom aprítvaElkészítése:A combfiléket sózzuk,borsozzuk kb: 10 percig állni hagyjuk,majd
egy serpenyőben kevés kacsazsíron közepes lángon készre sütjük.A magozott nektarint cikkekre vágjuk.Az eritritet / kókuszvirág cukrot egy serpenyőben állandóan kevergetve karamellízaljuk,majd felöntjük a fehérborral és a narancslével , a mártást felére forraljuk,csipet sót adunk hozzá hozzáadjuk a nektarint egyet forralunk rajta,majd hozzáadjuk a megsült csirkecombokat,a gheet,a hideg vízzel elkevert keményítőt és az aprított bazsalikomot,a chili pelyhet,
összeforraljuk.Karfiolpürével tálaljuk.A facebookon is követhettek,
itt tudtok csatlakozni hozzám.
Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a
Követed
lehetőségre is rákattintatok.