Töltött pak choi

  • 2017.06.14.
  • 1

Töltött pak choi
Ez a növény nem más, mint kínai fehérkáposzta, sokféleképpen
elkészíthető(rakott pack yojnak,főzeléknek,és most ezt a töltött variációt készítettem el,minden volt itthon hozzá, saját ízlés szerint nagyon
finom.forrás ittHozzávalók: 2 főre1 db pak choi1-2 evőkanál paleolaj225 g garnélarák10 dkg sonka4-5 evőkanál totu krém extra2-3 gerezd
zúzott fokhagyma4 db aszalt paradicsom1 teáskanál chili pehelysó,bors ízlés szerint10 dkg csíkokra vágott cheddar sajt
5 dk reszelt parmezánElkészítése:
a bordás kelt megmossuk,a víztől jól lecsöpögtetjük,kettévágjuk .A peleolajat a
sütőtálba
csurgatjuk és a félbe vágott pak choi-t belerakjuk.A levelek közzé a hézagokba rakjuk a rákot.a csíkokra vágott
cheddar
sajtot,és 2 db zúzott
fokhagymát,a kockára vágott
sonkát.,és az aprított aszalt paradicsomot.A Totu krémet sózzuk,borsozzuk,belekeverjük a zúzott fokhagymát,a chili pelyhet
jól összekeverjük és egyenletesen elosztjuk a pak choi tetején elosztjuk,végül megszórjuk a reszelt parmezánnal.Előmelegített sütőben 160 fokon kb: 25 30 perc ( pirosra sütjük.)A facebookon is követhettek,
itt tudtok csatlakozni hozzám.
Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a
Követed
lehetőségre is rákattintatok.A Google+-on
itt tudtok csatlakozni hozzám.