Rókagombás őzpörkölt Paleolét gombás nokedlivel

  • 2017.05.28.
  • 3

Rókagombás őzpörkölt Paleolét gombás nokedlivelNagyon szeretem a vadhúsból készült ételeket egy kedves ismerősünk hozta, a szárított rókagomba
a kedvencem, kevés gomba felhasználásával
ízletes és különleges ételeket tudunk
készíteni ami egy picit másabb a megszokottnál.Hozzávalók:5 dkg mangalicazsír2 nagy fej vöröshagyma
3 db zúzott fokhagyma1.5 kg őzhús (nyak,lapocka)1-2 maréknyi
szárított rókagomba
2 ek csemegepaprika2 kk.
fekete bors2 dl száraz vörösbor1 tk
morzsolt kakukkfű1 tk
őrölt rozmaringsó,bors ízlés szerint1 kiskanál Erős Pistaőrölt köményKöret:Rókagombás
nokedli:Hozzávalók
3 db tojás
2 evőkanál totu krém
késhegynyi
paleo sütőpor
1 ek. kacsazsír
só ízlés szerint
2-3 ek. szárított rókagomba
1 evőkanál szárított petrezselyem
PaleoLét Lizstvarázs
szükség szerintásványvíz
szükség szerint