Göngyölt sertéstarja- sonkával,- kesúdio "lágy sajttal és cheddar sajttal töltve,baconba tekert zöld spárgával

  • 2017.04.24.
  • 0


Göngyölt- sertéstarja sonkával - kesúdió "lágy sajttal és cheddar sajttal töltve,baconba tekert zöld spárgával

A göngyölt húsféléket nagyon szeretem,sok
tölteléket rakhatunk bele,a töltelékbe az aszalt paradicsomos,bazsalikomos,
kesudiós "lágy sajtot, használtam ,kíváncsi voltam,nem bántam meg nagyon finom,
ízletes és szaftos
a végeredmény.Hozzávalók:2 főre4 szelet tarja vékonyra klopfolva
4 szelet sonka4 szelet kesudió "lágy sajt"2 dkg cheddar,durvára reszelvefrissen őrölt Himalája só,frissen örőlt színes borsKöret: Zöld spárga baconba tekervehozzávalók: 2 főre1 csomag zöld
spárga
8 szelet bacon szalonna1 teáskanál ghee / kókuszzsírElkészítése:A tarja szeleteket,vékonyra klopfoljuk sózzuk, borsozzuk,
két szelet hús szélét fedésbe hozzuk,
ráhelyezzük a sonkát és a
közepére a kesudió
"lágy sajt" szeleteket és
reszelt chedar sajtot halmozzuk, felgöngyöljük,mint a piskóta tekercset, fóliába tekerjük,mint a szaloncukrot végeit ellentétesen összecsavarjuk, egy edénybe rakjuk a tekercseket és 40 percig fedő alatt mérsékelt tűzön pároljuk.Közben elkészítjük a köretet .
A spárgát megmossuk, megtisztítjuk. 2 szálat betekerünk 2 szelet bacon szalonnába, majd vékonyan kivajazott tepsibe lerakjuk. Pici vizet öntünk alá. Fóliával lefedjük, kb. 25 percig 180 fokon pároljuk.
Majd levesszük a fóliát és magasabb hőfokon pár percig pirítjuk.A
tekercsekről a fóliát eltávolítjuk,majd
két ujjnyi kókuszzsíron minden oldalát átsütjük.A zöld spárgával kínáljuk.