Medvehagyma-pestos- nokedli - pirított- csirkével paleo

  • 2017.03.26.
  • 0

Medvehagyma-pestos- nokedli - pirított- csirkével paleoSzeretjük a medvehagymát,minden évben készül belőle pesto,
különleges ízével elvarázsolhatjuk ezt az egyszerű
ételt,rendkívül ízletes
finom ebédet készíthetünk pillanatok alatt.Hozzávalók: 2 főreelkészítési idő: 30 perca pestohoz:1 csomag medvehagyma
50 g pirított fenyőmag

40 g mandulabél
50 ml extra szűz olívaolaj+ az üveg tetejére
5 dkg reszelt parmezán sajt+ a szóráshoz
só,bors ízlés szerint
pirított
csirkéhez:1 egész csirkemell
4 szál petrezselyemlevél1 evőkanál paleolajnokedlihez:15 dkg manióka(cassava) liszt3 dkg
tojásfehérje por(opcionális)
2 db tojás
1 tk.só

szükség szerint víz
1 vőkanál paleolajElkészítése:A medvehagymát alaposan megmossuk.lecsepegtetjük,majd apróra vágjuk az összes hozzávalóval késes aprítóba rakjuk és krémes állagúra turmixoljuk.Ízlés szerint sózzuk,borsozzuk.A csirkemellet
apró kockára vágjuk és kevés olajon aranybarnára pirítjuk,sózzuk,borsozzuk ízlés szerint.