NoCarb "túrófánk"sütőben

  • 2017.01.11.
  • 3

NoCarb "túrófánk"sütőben

Nagyon finom,jön a farsang érdemes elkészíteni,gyorsan készen van.de nem csak farsangra egy finom leves mellé komlett ebéd.Hozzávalók:12 db150 g
ToTu tojásfehérje túró
2 db tojás150 ml
ToTu tej2 ek.kókuszjoghurt
6 evőkanál paleolaj
3 ek.darált eritrit ízlés szerintcsipet só1 tk.vanila(saját készítés)1 kezeletlen narancs leve1 tk
NoCarb sütőpor
85 g
NoCarb rost sütőmixdarált eritritörőlt fahéjházi mindenmentes sárgabaracklekvárElkészítése:A rostot a sütőporral egy tálba szitáljuk.Késes aprítóban a ToTut,a tojásokat, paleolajat,vaníliát,sót,a narancslét és a tejet
krémes állagúra turmixoljuk,majd hozzáadjuk a rostot és egyneművé dolgozzuk,nokedli állagú lesz a tésztánk,a fánksütő tepsit kiolajozzuk, majd a tésztát
evőkanállal a fánksütő tepsi mélyedésébe kanalazzuk.Elmelegített sütőben 170 fokon kb: 30-35 percig sütjük,tűpróba.Darált fahéjas
eritri-tel ,sárgabaracklekvárral kínáljuk.A facebookon is követhettek,
itt tudtok csatlakozni hozzám.
Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a
Követed
lehetőségre is rákattintatok.