Mandulakrém Vegital fermentáló géppel

  • 2017.01.20.
  • 3

Mandulakrém Vegital fermentáló géppelelőször elkészítjük a tejet,megfelelő hőmérsékletre vissza hűtjük és elkészítjük a krémesen lágy mandulakrémünket
Hozzávalók:
Mandulatej:
4 AP blansírozott mandula
1 AP aranylenmag
1/2 tk só
20 g Gál glicin


Elkészítése:Az összes hozzávalót a gép tartályába rakjuk
1,
SELECT (3 X megnyomás)
2, FIVE GRAIN PROGRAM
3, ON gomb megnyomásával
a program elindul.Ha készen van, leszűrjük.Hozzávalók:1.2 l mandulatej1 evőkanál méz/nem paleozóknak

Fig -m- Sweet édesítő ízlés szerint(opcionális)2 csapott
evőkanál
Gál kollagén peptidek
(opcionális)1/3
YoBiotic Mild probiotikus joghurt kapszula
80-100 g kakaóvaj
30 g pektin1 csapott teáskanál
konjac liszt1-2 teáskanál
Gál Glicin
ízlés szerint(opcionális)
házi sárgabaracklekvár ízlés szerintElkészítése:A mandulás aranylen italt leszűrjük,
majd
42 fokra lehűtjük,hozzáadjuk a mézet,a kollagént,az olvasztott kakaóvajat,
összekeverjük, hozzáadjuk az oltóanyagot,melyet kevés vízben elkeverjük és hozzáöntjük a 42 fokos tejszínhez.Majd
a fermentáló
tartályába
öntjük,kiválasztjuk a megfelelő programot és várunk amíg elkészül a
joghurtunk. Amikor készen van hozzáadjuk az
1 csapott teáskanál konjac lisztet,amelyet
1-2 tk. Gál glicinnel összek