Merre jár Hunor?

  • 2017.06.14.
  • 4

Régen adtam hírt Hunorról, a kalandozó magyarról, ennek egyik oka, hogy az életünkben annyi minden történt, hogy egyszerűen nem volt időm az útja továbbszervezésével foglalkozni – másrészt egyre inkább az a gondolat körvonalazódott bennem, hogy hazahívom, hogy amíg itthon szép az idő, hadd lássunk minél többet Magyarországból.
Mert azt ne feledjük, ennek a játéknak a legfőbb célja az, hogy a kis plüssróka vendéglátója minél több mindent mutasson meg a közvetlen lakókörnyezetéből – így olyasmit is láthatunk a fotókon keresztül, amit esetleg sima turistaként nem, amit csak egy bennfentes tud igazán.
Nos, Hunor legutóbb Ausztráliából, Brisbane-ből jelentkezett, ahonnan az Egyesült Államokba, azon belül Michigan államba, egy Grand Haven nevű kisvárosba utazott. Már-már kezdtem azt hinni, hogy most aztán tényleg elveszett, ugyanis egy hétig csak ez a papír volt a feladók, Gertrude-ék kezében:
Meg aztán az online csomagkövetésből ennyi derült ki:
Tehát az bizonyos volt, hogy Ausztráliából eljutott Amerikába. Aztán úgy egy hét elteltével jött a hír: Hunor megérkezett! A vendéglátó Gál család két ifjú tagja, Áron és Abigél örömmel fogadta a kis világjárót. A család egyébként 2003-ban költözött az USA-ba, először csak néhány évre, aztán ottragadtak.
Grand Haven a Michigan-tó partján fekszik. A tóról annyit mindenképpen érdemes tudni, hogy édesvízű, az észak-amerikai Nagy-tavak tórendszer harmadik és a világ ötödik legnagyobb kiterjedésű tava.Természetesen ennek a partjára is ellátogatott Hunor.
Kirándulni is elvitték:)
Sőt, gyümölcsös joghurtfagyit is kóstolt.
Híres műemlék vonat Grand Haven-ben:

Itt pedig a története:“Ma kicsit csavarogtunk Grand Haven történelmi belvárosában. Mint tudjuk Amerikában 100 év is nagyon régi. Ebben az épületben van kávézó, söröző és étterem, valamint Art stúdió. Van egy programjuk óvodásoknak. Oda szoktunk hetente egyszer járni” – írta Andrea.

Persze, kávézóban is járt, hiszen az neki természetes közege, ugye…