Pörgős tyúk, kerek kifli, slájm üdítő " amikor a vevő kérdez

  • 2017.07.20.
  • 2



Azt hiszem, hogy minden cégnél, ahol ügyfelekkel, vevőkkel foglalkoznak, megvannak a százszor elmesélt emlékezetes történetek a másik fél hülyeségeiről. És van, amit akárhányszor elmondunk, tudunk rajta újra és újra röhögni. 
A bolti eladók hangsúlyosan sokat kaphatnak ezekből, hiszen boltba mindenki jár. Sokszor reggel félkómában vagy munka után lefáradva, gondolatban már otthon. Nem csoda, ha kicsúszik egy-egy aranyköpés. És milyen jó, hogy vannak, akik ezeket közzéteszik!
Tessék mazsolázni!
– Kérek 6 db kacsa nyakat. – Becsomagolom, mire a vevő:
– Legyen inkább 8, az páros szám!

– Pörgős tyúk (és mutatja a kezével, hogy forog) mé’ nincs? – (????) Jaaaaa, az grillcsirke…

-Fiatalember! Miért ilyen zöld ez a karfiol?– Azért mert az brokkoli.. 

-2 kiló oldalast kérek! És a műanyagokat lesz szíves kiszedni belőle!!!-A miiit???-Azokat a fehér műanyagokat! Nem is értem hogy árulhatják igy!
Tesco, édesség osztály. Nénike odajön.– Aranyoskám, azt a parajos kekszet keresem, hol van?– Jó napot kívánok! Spenótos keksz??? Nem árulunk olyat!– Nem spenótos, parajos! Itt vettem egy hete!– (nem forszírozom a paraj és a spenót közti különbséget…) Itt biztos nem, mert nincs olyan. Tudnám, én vagyok az osztály vezetője.– Akkor megkérdezem a kasszánál!– Tessék megkérdezni, de ők nem fogják tudni még úgy sem.– Akkor szétnézek, hátha megtalálom!– Tessék nyugodtan..Kis téblábolás után a néni üdvözült mosollyal az arcán jött, szorongat valamit a kezébe..-Itt van, megvan! Mondtam, hogy itt vettem!Mi volt a kezében?Tesco Gazdaságos parányi falatok (csokiparány)
Van…
– Maci ízű méz???– Cukorbeteg télapó???– Meggy Márka narancsosba???

Hipermarket, cipő osztály. Egy nap odajött hozzám egy ember, hogy a kijáratnál látta, hogy van 99 Ft-os házi cipő. Mondtam, hogy nincs ilyen. Erre elkezdett vitatkozni velem, hogy de van. Majd megvádolt, hogy én biztos elraktam magamnak az összeset. Már az anyámat szidta. Mondtam mutassa meg hol látta a táblát. Elkísértem, akkor láttam meg, hogy házi cipó volt kiírva. Mondtam neki olvassa el újra. Harmadjára sikerült neki. 

Fagyizó: – Milyen ize van a pisztácia fagyinak? – Pisztácia îze. (jó arc akartam lenni, kicsi eldobható kanállal adtam neki, hogy be tudja azonosítani.) Erre a kedves vendég :
– Inkább elmegyek a másik fagyizóba, ott legalább érezni benne a mandulát!

Lottózó
Mobiltelefon egyenleg feltöltés közben az eladó a vevőnek mondta, hogy ha stimmel akkor írja alá (stimmel a telefonszám)!Ő meg aláírta: STIMMEL! 

– Bocsi bocsi, krumplit merre tartotok???– Hááááát, a zöldségosztályon tessék mondjuk megnézni, a bejáratnál!!!!!!– De hát én ott néztem és nincs.Odamegyek vele az áruház másik végéből, messziről látom, hogy egy kupaccal ki van téve, mondom is neki– De hölgyem, hisz innen látom,hogy van!!!!– De ott én nem láttam krumplit, ott csak burgonya van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vevő – kerek kifli van? Én: – zsömle? Vevő: – azaz!

Kassza Idős hölgy következik.– Mondja, drága, miért nincs egy ideje Aldi májas? Mindig azt szoktam vinni. És mikor lesz? – Hát nálunk az nem is lesz, mert ez a Tesco! (néni körbenéz, majd döbbent arccal ezt mondja): – Tényleg????? Mikor bejöttem, még Aldi volt kiírva!

“Megyek a Dikmánba szandát venni!”

Roma gyerek állt a mirelit pultnál kezében egy fagyasztott rákkal. Erre oda fordul az anyjához és ezt a kérdést teszi fel:
Ebbe’ meg mi a rák van?!

-Szigszalagot kérnék.-Milyen színű legyen?-Mindegy, csak fehér legyen!

Zöldségesben… idősebb néni: – Jó napot kívánok, nyombél van?– ????– Itt szokott lenni, ebben a zöld kiskosárban…– Jaaaa, GYÖMBÉR???– Igen, azaz…– Az most sajnos elfogyott…( de fekély nem lesz jó???) 

– Ez milyen ízű?– Citrom és lime.– Slájm ízű üdítő???Maga szórakozik velem ???

Ezekre a gyöngyszemekre a Boltban kérdezték csoportban leltem.


Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre (jobbra az oldalsávban), ne maradj le semmiről!

Címkék

Vicces