Béreld ki Bea asszonyt kétszázezerért!

  • 2017.05.27.
  • 2



Ha leperkálsz kétszázezret, Gáspár Bea elmegy hozzád és “gasztroelődást” tart, megfőzi a vacsidat.
A celebek életét annyira követem, ami a Facebookon szembejön. Szerencsére olyan ismerőseim vannak, akik nem ilyen hírekkel rakják tele az üzenőfalat, de persze akad ilyen is. Bár azért a családunk szókincsébe a “bánón” szó (a banán helyett) egyértelműen a Győzike-showból jött be annó
A Konyhafőnök celebes része viszont háttértévézésként ment nálam. Ezt nyerte meg Beja asszony, azaz Gáspár Bea. Mondjuk ez nem volt nagy meglepetés, mert valaki kiszúrta, hogy mikor indult a műsor, akkor ment – ráadásul talán pont az RTL-en – egy Gáspárék házát is bemutató riport(?), ahol a háttérben már ott figyelt a Konyhafőnök első díj, szóval ezt az RTL egy kicsit benézte. De tulajdonképpen ezért is néztem jobban a műsorban Beát, hogy tényleg ő fogja-e nyerni. 
És sokkal szimpatikusabb, szerethetőbb volt, mint korábban a családi realityben. Meg “jól állt neki” a főzés, az jött le, hogy szereti, szeretné jól csinálni. Bunda volt vagy sem, megnyerte és úgy tűnt, hogy ez tényleg nagy dolog neki. Lehet, hogy azért, mert idáig csak Győzike felesége volt, most meg saját jogán lett első, nem tudom.
A műsor után nem sokkal ugrott fel a Facebookon, hogy van már Bea konyhája oldal, amit 3 hét alatt több, mint 40 ezren lájkoltak. (Hja, celebség nélkül nekem sokkal lassabban megy, be kellene szereznem egy ismert férjet :)) És rástartoltak a bizniszre, van egy profibb honlap, videós anyagok, logós kötények, stb. A kommunikációbó látszik, hogy valószínűleg nem ő a szövegíró, hanem gondolom, egy ügynökség kezeli az oldal(aka)t. Elsőre néztem, hogy hö?! De végül is miért ne használná ki azt, amit ez a műsor adott neki, pláne, ha még ő is ezáltal jött rá, hogy ezt szereti csinálni. Vagy akár csak azt, hogy ebből pénzt lehet csinálni.
Most meg már szintet léptek(?) és meg lehet rendelni Bea asszonyt egy két órás műsorra, ahol akár színpadon főz nektek vagy egy nagyobb társaságnak. A program “csak” kétszázezerbe’ kerül, szinte ajándék. Ennyiből nyilván nem futja a színpadtechnikára és az alapanyagokra sem, ezeket a megrendelőnek kell biztosítania. És úgy tűnik nehezítésként Győzike a szervező. Kíváncsi vagyok, mennyire sikeres ez a szolgáltatás.
Kétszázezer. Reméljük, ebben nincs benne, hogy Gáspár Győző is szerepeljen…
Beának sok sikert kívánok, ha megmaradna “emberi léptékű”, valószínűleg sokkal több “igazi” rajongója lenne és kevesebb utálkozó vagy irigykedő. Hajrá!


Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmiről!


Címkék

Érdekes