Az 5 legfurcsább kajás insta profil

  • 2017.05.03.
  • 1



Akit beszippant az Instagram, az előbb-utóbb elkezd követni jó pár olyan oldalt, profilt, ahol gyönyörű, inspiráló képek vannak és a nézgetésük közben azon sóhajtozik, hogy “én miért nem tudok ilyet csinálni?”. Így van ez az ételes profiloknál is, én is jó néhányat követek, hihetetlen, hogy milyen szép kompozíciók születnek a kezeik által egy-egy ételből, fogásból, remélem, hogy rám is ragad valami az ő szépérzékükből.
Viszont az instagram nem csak játék és mese nem csak ebből áll, itt is megvannak a szórakoztató(?) oldalak. Most megmutatom az 5 általam legfurcsábbnak, legviccesebbnek, legérdekesebbbnek titulált insta oldalt, hajrá, lehet őket követni!


@_foodsbeforedoods
Minden posztjukon szerepel valaki, akit kitakarnak valamilyen étellel.




@desserted_in_paris
Őt a csodaszép desszertek miatt kezdtem el követni először, aztán már a komplett képekért. A sütit mutató pasinak a lába, cipője mindig látszik és a desszerttel minden esetben harmonizál a meglehetősen extravagáns lábbeli. 




@tasteofstreep
Ez “kissé” értelmezhetetlen, de vicces. Meryl Streepet photoshopolják bele a képeken a kajákba. :-O




@hotdudesandfood
Egy kis eyecandy a csajoknak. Jópasik és a rájuk “hasonlító” kaják. Minden egy helyen, ami kell!




@kinyaltamgram
Egy magyar oldal, aminek a témája: kinyaltam. Tiszta foodporn Hiánypótló(?) képek, melyek az ételek megevése utáni állapotot mutatja. 


Címkék

Vicces