Bubba’s Water Grill " étteremteszt

  • 2017.03.26.
  • 0



A halat szeretem, de otthon még nem sikerült normálisat sütnöm, nagyjából fel is hagytam a próbálkozással. Viszont étteremben épp ezért szívesen választok halas fogást.
Szerencsére Budapesten is egyre több halas étterem nyílik, most az óbudai Kolosy tér közelében levő Bubba’s Water Grillt próbáltuk ki.
Belépve egy kellemes vendégtér fogad, amiben a büféjelleg és a kicsit elegánsabb vonal ötvöződik. A székek azok, amik miatt “éttermesebb” a hangulat és amik kifejezetten kényelmesek, vendégmarasztalóak. A dekoráció, könnyed, friss, egyszerű, tetszett.
Valahogy mindig a hét elején ülünk be valahova enni, ez az időszak nem kifejezetten a vendéglátósok álma, a korai időpontnak köszönhetően is először csak mi voltunk, de aztán később jó pár asztalhoz leültek.



WC – ez nagyon cuki

Híres a fish and chipsük, de ezen kívül többféle egészben és filében megsütott halat (makréla, fogas, lazac, hekk), tintahalat, polipot, rákot találunk az étlapon, valamint a halburger is ott van a topon! Az eredetileg csak tengeri étteremként elképzelt hely a vendégek kérésére a halászlét is felvette a menübe. A tulajdonossal beszélgetve kiderült, hogy a visszajelzésekre különösen figyelnek, ezek alapján rengeteget változtatnak, javítanak a dolgokon, legyen ez akár a választék, akár az étterem berendezése, a tányérok, poharak stb. Az első Bubba a Délinél üzemelt, ott például sokkal inkább büfés kinézettel, különlegessége volt, hogy szörfdeszkák helyettesítették az asztalt. Megnéztem volna… Bár mi tagadás, ezeknél a mostani asztaloknál biztosan kényelmesebb az ülés, evés.
Az ételek finomak, a halak puhák, omlósak. Itt ajánlották a kapros lazacot, amit szekptikusan fogadtam, mivel a kaprot nem szeretem, de a lazaccal együtt elkészítve még nekem is ízlett. Ha ti meg kifejezetten szeretitek, akkor ne hagyjátok ki! A halászlé ízletes, jó sűrű. A burger halpogácsája barátnőm szerint 5-ös, bár azt mondta, hogy ő a csillagot az ötös mellől egyelőre még másnak adja. Én a polipos-rákos-halas tálat választottam, amivel már alig tudtam “elbánni” a lazacos előétel után, de bőszen próbálkoztam Az hal az én ízlésemnek egy kicsit sótlan volt, de végül nem tettem még rá sót, ha már az iskolai menzai előírások is azt mondják, hogy ez így egészséges
A nagy üdítőmárkák helyett kézműves sörökkel és szörpökkel hűsíthetjük magunkat.




Nőnapra ehető virágos sütivel készültek a hölgyvendégeknek

Ez az egy gyerekasztal maradt szörfdeszkás, a képen nem annyira látszik, de nagyon mini székekkel, amiről felnőttként – és fenti menüt letolva – kifejezetten kihívás volt felállni


Bubba’s Water Grill – halimádóknak kötelező “zarándokhely”
cím: 1034 Budapest, Bécsi út 65.
Facebook: www.facebook.com/bubbaswatergrill


Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmiről!

Címkék

Étterem