Medvehagymás szendvicskrém

  • 2017.04.10.
  • 9

Tegnap délután fontos találkozóm volt. Unokanővéremnek adtam vissza a kölcsön baba-légzésfigyelőt, mivel nekünk már nincs rá szükségünk, nekik viszont talán két hét múlva már ismét. :) Hát, igen, így bővül a család mindkét oldalon. :) Szóval, a légzésfigyelő visszavándorolt, és én nem akartam üres kézzel menni. Viszont csak a Hollán Ernő utcai Stelázsi esett útba, ami bármilyen izgalmas hely is, most sajnos nem volt a legideálisabb beszerzési forrás. Nagyrészt házi lekvárokat és szörpöket találtam, amiből még a cukormenteseket sem szívesen vittem volna inzulinrezisztens házba ajándékba.
Mi legyen, mi legyen? Részletesen megvizsgáltam mindent, és ezúton is köszönöm azt a végtelen türelmet, amit egyrészt az eladó, másrészt a babakocsiban ülő egyéves tanúsított mindeközben. ;)
Végül aztán megtaláltam: egy csinos csuporban medvehagymás szendvicskrém! Olyan gusztusos volt, nehezen álltam meg, hogy ne vegyek belőle magamnak is egy üveggel.Végül ehelyett megnéztem inkább az összetevők listáját, és megszületett ez a recept. :)
Azoknak ajánlom, akiknek nincs mindig idejük medvehagymás pogácsát sütni. :)

Hozzávalók 2-3 fős reggelihez:
[...] Bővebben!