~ VANÍLIÁS ZABMUFFIN ~

  • 2018.03.07.
  • 4

»HOZZÁVALÓK«- 1 tasak
Ataisz vaníliás zabmuffin alappor- 10 dkg
Ataisz eritritol- 10 dkg olvasztott vaj- 25 dkg tejfölKrém :- 3 dl tej- 1 tasak vaníliás pudingpor- 2 - 3 ek eritritol- 1 tk vaníliakivonat- 10 dkg lágy vajAz alapport összekeverjük az édesítővel, a vajjal és a tejföllel, majd a masszát muffinpapírral bélelt formába kanalazzuk. Előmelegített 170 °C - on légkeveréssel, kb 25 perc alatt tűpróbáig sütjük.A krémhez megfőzzük a tejben a pudingport és még melegen hozzákeverjük az édesítőt a vaníliát, majd egy folpacckal letakarva kihűtjük, azután kihabosítjuk a vajjal.A krémet csillagcsővel ellátott habzsákba töltjük és krémrózsákat nyomunk a muffinok tetejére.