~ NUTELLÁS NÁPOLYIS KRÉMDESSZERT ~

  • 2017.08.10.
  • 2

»HOZZÁVALÓK«- 25 dkg mascarpone- 4 ek nutella- 2 dl tejszín- 1 / 2 tasak zselatin fix- kb 12
db csokis nápolyi- kakaópor - a szóráshozA krémsajtot keverjük simára a mogyorókrémmel és a zselatinnal.A tejszínt verjük fel kemény habnak, majd forgassuk össze a krémsajtos - nutellás keverékkel.Egy kb 20 x 10 cm - es formát béleljünk ki folpackkal, kanalazzunk az aljára egy kevés krémet, helyezzük rá a nápolyiszeleteket, majd kenjük rá a krém 1 / 3 - át. Így rétegezzük tovább úgy, hogy felülre krém kerüljön.Tegyük egy éjszakára hűtőbe, majd másnap borítsuk egy tálcára, húzzuk le róla a fóliát és hintsük meg a tetejét kakaóporral.
Mielőtt fogyasztanánk tegyük 1 órára a mélyhűtőbe és szeletelve kínáljuk.