Gesztenyés álom - sütés nélkül

  • 2017.01.22.
  • 9

Hozzávalók:Vaníliás krémhez:3 tasak (főzős) vaníliás pudingpor9 dl tej25 dkg margarin vagy vaj15 dkg porcukor
Gesztenyés alaphoz:50 dkg gesztenyemassza25 dkg darált keksz15 dkg puha margarin vagy vajrumaromaA babapiskóták előkészítéséhez:1 csomag babapiskóta 1 dl feketekávé2 dl tejrumaromaDíszítéshez:2 dl habtejszín
Elkészítés:Elkészítjük a krémet: a vaníliás pudingot megfőzzük. A margarint/vajat habosra keverjük a porcukorral, majd hozzákeverjük a kihűlt pudinghoz.A gesztenyés alaphoz összegyúrjuk a hozzávalókat, ízlés szerint hozzáadva rumaromát.Egy 25 cm*35 cm-es tepsi aljába belenyomkodjuk a gesztenyés alapot.Erre rákenjük a vaníliás krém felét. A kávés tejben egyenként megforgatjuk a babapiskótákat, és sorban lerakjuk a krémre. Végül a babapiskótákat befedjük a vaníliás krémmel.Felverjük a tejszínhabot, és a süti tetejére kenjük.Díszíthetjük a tetejét kakaóporral, csokireszelékkel.