Harcsapaprikás kapros, túrós sztrapacskával

  • 2017.07.08.
  • 4



Mivel ezt a finomságot is igen sokszor elkészítettem, így most nem fogok konkrét receptet írni, csak szerettem volna ötletet adni, hogy miként lehet óriási örömet okozni lassan felnőtt gyermekeidnek. Nos az egyik út talán ez lehet...  :-)
Tehát Tisza-tó, Sarud, gyönyörű nyári napsütés. Tamás fiam rágja a fülem, hogy együnk már harcsapaprikást, úgyhogy irány Poroszló, ahol sajna nem tudunk alapanyagot venni. Tiszafüred és Poroszló között, a híd lábánál szintén nincs szürke harcsa, csak afrikai - így ezt a kompromisszumos megoldást választjuk. A filék gyönyörűek, úgyhogy irány Tiszafüred - hátha lehet szerezni juhtúrót. Csak jelzem, nem sikerült, így itt is kompromisszumos döntést hoztam, vagyis sima tehéntúró és feta, na meg kapor segítségével készül el a sztrapacska. Vessetek rám minden követ, de a végeredmény a sok kompromisszum ellenére is rettenetesen meggyőző volt. 
Érkezzenek a fényképek, aki pedig kedvet kapott, az igyekezzen időben beszerezni minden alapanyagot!
















Sokan vannak velem a különböző közösségi felületeken is, de aki szeretne ott is követni, annak ajánlom az alábbi linkeket: