Életképek

  • 2017.03.15.
  • 6

Évek óta szeretnék megtanulni fényképezni, de úgy igazán. Valahogy eddig mindig csak halogattam az álmom megvalósítását, mert nem voltak adottak a körülmények (OKJ-s képzésre például hiába vártam Debrecenben). A körülmények most sem adottak, de idén januárban úgy döntöttem, mégis belevágok.
Azt hiszem, a halogatás bajnoka vagyok. Ha két évvel ezelőtt elhatároztam volna magam, már most fotós lennék, nincs értelme hát tovább várni. Igaz, így kéthetente hétvégén Budapestre kell utaznom; ráadásul a tanfolyam, az útiköltség és a szállás mellett egy új fényképezőgépet is vennem kellett. Persze nem panaszkodom, inkább eszek vajaskenyeret egész évben, ha ez az ára annak, hogy valóra váltsam az álmaimat :D
Ez az Életképek igazi mérföldkő, mert most kezdem próbálgatni az új fényképezőgépemet - egyelőre sajnos csak automata módban, de hamarosan kezdődnek a gyakorlati óráim, és remélem, "felnőhetek" hozzá. Jól tudom, hogy még nem vagyok igazi fotós, így kérlek, legyetek velem elnézőek. 12 hónap, és sokkal jobban fogok érteni hozzá, ígérem. Addig viszont még vár ránk egy gyönyörű tavasz, nyár, és sok csodás hely, ahová már az új gépemmel utazom majd.

Címkék

Fotózás