Túrós tészta húsos-paradicsomos raguval (egytálétel)

  • 2017.11.11.
  • 0

Kinézetre kicsit össze-visszának tűnik, mert az is. Hiszen egy csodás túrós csuszára halmozzuk a paradicsomos, fűszeres ragut, kissé összesütjük és ebből kapjuk ezt az isteni izét. Mert hogy minek nevezzelek alapon, csak így hosszan lehet leírni a nevét, illetve körülírni, becézgetni pedig nem igazán lehet. Hiszen hogy hangzana, hogy paris csuszi? Brrrrrr... Inkább nem is találgatok tovább... Maradjunk annyiban, hogy ebben az ételben a magyar származású túros csusza országos cimbiségbe kerül az olaszos raguval. És ebből a barátságból aztán létre jön egy mondhatni páneurópai ételcsoda. Páneurópai, hiszen azért találunk ebben némi francia, kevéske angol és német gyökereket is. Nagyon kevéskét... :)
A lényeg, hogy jóízű, egymással kellemesen harmonizáló ételkombinációt alkothatunk, mindenki nagy örömére és elégedettségére. Aki nem hiszi, járjon utána!

[...] Bővebben!