Halpogácsa kukoricadarával és kaporral

  • 2017.11.08.
  • 4

Megint csak úgy jártam, hogy a fagyasztóban pakolászva észrevettem, hogy mik meg nem bújnak a sarokban. Most például egy jobb sorsra érdemes fagyasztott tonhalra leltem. Azonnal beugrott, hogy milyen isteni halpogácsa lehetne az a bizonyos jobb sorsa ennek a halnak. Így elővettem, kiolvasztottam, majd elkészítettem ezt a pofonegyszerű, csodás ízű finomságot. Önmagában is megállja a helyét egy főétkezésnél, de kitűnő feltét valami főzelékhez. Például...
A különlegessége, hisz majd minden receptben van valami, az a kukoricadara, a zsemlemorzsa vagy az áztatott zsemle helyett. Igazán jó döntés volt ezt használni. Finom, ízletes halpogácsa készült pár perc alatt. Jó szívvel ajánlom!

[...] Bővebben!