Házi döner kebab

  • 2017.09.16.
  • 2

Néha olyan jólesik egy gyrost vagy egy döner kebabot megenni az utcán. Bár nem igazán lehet kulturáltan enni, folyik mindenhol, és hallani olykor egy-két elrettentő sztorit is, hogy a hús miből van, de amikor megkívánom, akkor ezekkel nem igazán törődöm. Eddig. De mióta otthon is elkészítettem, nem vágyom már a street food megoldásra. A házi döner szendvics mennyei, olyan ízesítéssel készítem, ahogy mi szeretjük, úgy fűszerezem, ahogy a mi ízlésünknek megfelel (csípősen) :).
Az én verzióm csodás pácolt sült húsból készül, guacamolét teszek bele, lilahagymát, paradicsomot, fokhagymás joghurttal öntöm nyakon és a tüzesség miatt Sriracha szószt is. Hát ilyen az én isteni dönerem! 

[...] Bővebben!