Macok Bisztró és Borbár, Eger

  • 2016.06.15.
  • 1

A Macok Bisztró és Borbár könnyed és fiatalos lendületű hely, ahol kulináris élményt kínálunk igényes bisztró stílusban, helyi borászok bemutatásával és olyan borkülönlegességekkel, amelyek már csak a gyűjtők pincéjében találhatók meg. 
Éttermünk a történelmi belvárosban az egri Vár bejáratánál helyezkedik el, teraszunkon üldögélve a megelevenedő történelem részeseivé válhatunk.
 
Ételeink a legnagyobb odafigyeléssel és gondoskodással készülnek és kerülnek Vendégeink elé. Szeretjük a hagyományos, régi ízeket felidézni, de megjelenésben kicsit újragondolva. Az alapanyagok kiválasztásánál megkerestük a környék legjobb kistermelőit, akik elsőrendű nyersanyagokat biztosítanak, mint például a szilvásváradi pisztrángunk, vagy a bükki sajtkülönlegességeink, a házi készítésű tésztáink…
 
Úgy érezzük elértük célkitűzéseinket, kicsit felpezsdítettük a város életét és teremtettünk egy szerethető helyet, ahol generációk élvezhetik együtt a jó ételeket és borokat, mintha otthon lennének, de egy üzleti megbeszélés is kötetlen hangulatban telhet.
A gyermekeket külön menüvel és játékokkal várjuk, így a szülők is kikapcsolódnak nálunk.
Hangulatos udvarunk is kedvelt találkozóhelye baráti társaságoknak és a városba látogató turistáknak.
Gasztronómiai rendezvényeink alkalmával az udvar megtelik élettel, a piaci hangulat, a helyi nyersanyagok, a jó borok és az ételkülönlegességek felejthetetlen élményeket szereznek a résztvevőknek.
Az étteremhez tartozó belvárosi hotelünkben megpihenhetnek az egri borokat kihagyni nem tudó utazók és tökéletes helyszín céges meetingekhez, tréningekhez egyaránt.
 
Szeretettel várjuk mindazokat, akik egy igazán jót szeretnének enni Egerben, majd a kanapén elnyújtózva egy kellemes bort kortyolgatva beszélgetni, akár velünk is.

A csapat:
Séf: Macsinka János, akit méltán nevezhetünk Eger séfjének
Étteremvezető: Szternák Péter, igazi házigazda és dekoratőr
Sales&Marketing&Kontrolling: Csorba Éva, Dudás Tímea
A bisztrót 2014-től üzemeltetjük, a területünkön több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk.
A szakma és a Vendégek szeretete, a szívvel-lélekkel való hozzáállás meghozta az eredményét, a Macok Bisztró az elmúlt években számos szakmai elismerést, pozitív Vendég visszajelzést kapott.
A Macok Bisztró a Stílusos Vidéki Éttermiség tagja, a Gault & Millau étteremkalauz értékelése szerint is a régió legjobb étterme!
  Hotelünk, az Imola Udvarház az egri Vár közvetlen szomszédságában, a történelmi belváros sétáló övezetében helyezkedik el. Udvarházunk családias, baráti hangulatú, mindösszesen tizenöt újonnan berendezett, fiatalos lendületet árasztó szobával rendelkezik, melyek között megtalálhatók az üzleti utazók és párok számára ideális egy és két ágyas szobák, a családok vagy baráti társaságok számára közkedvelt, több légteres apartmanjaink, melyek tágas méretbeli adottságaikkal és a teljes mértékben felszerelt konyhával szolgálnak tökéletes ideiglenes otthonként Vendégeink számára.
A szobákból csodálatos kilátás nyílik Egerre és az egri Várra. A legtöbb szoba teraszán ülve a nyüzsgő belvárosi élet, a megelevenedő történelem részeseivé válhatunk.
40 férőhelyes hotelünkben 25 fős teremkapacitás, kiváló technikai felszereltség, csapatépítő, szabadidős és magas szintű gasztronómiai programok állnak Vendégeink rendelkezésére.
 Az Imola Udvarház az ország top 10 vidéki butikhotele és a top 10 Kelet-Magyarország hotele közé került a Gault & Millau kalauz értékelése szerint.
 
 
Eger városa, ez a több mint ezeréves kisváros, dicső történelmi múltjával, értékes műemlék együtteseivel, boraival és gyógyvizeivel Magyarország leghíresebb városainak egyike. Egert történelmi városként szokták emlegetni, de úgy is, mint a barokk, a bor, a gyógy- és termálvizek és diákok városát.

A város és környéke híres történelmi borvidék. A lakosság csaknem 1000 éve foglalkozik szőlő- és bortermeléssel olyan kiváló borokat termelve, mint az Egri Bikavér, az Egri Leányka, Debrői Hárslevelű, Egri Chardonnay, Egri Cabernet franc és sauvignon, Egri Merlot, Egri Kékfrankos és Kékmedoc.
 MACOK BISZTRÓ ÉS BORBÁR & Imola Udvarház Hotel
Cím és Elérhetőség:
3300 EgerTinódi Sebestyén tér 4. (a régi Dózsa György tér)Telefon/Fax: (36) 516-180e-mail: info@imolaudvarház.hu
Asztalfoglalás: (36) 516-180
Nyitvatartás: 
Hétfő - csütörtök: 12°° - 22°° Péntek - szombat: 12°° - 23°°Vasárnap:  12°° - 22°°
Facebook
weboldal
"Mi azt gondoljuk, a Macok Bisztró egy kiváló étterem, egy kiváló helyen, ahova mindenképp érdemes benézni"