Zsályás nyúlpástétom

  • 2018.04.12.
  • 2

Hozzávalók 4 személyre:
25 dkg nyúlmáj1 kis fej vöröshagyma2 evőkanál vaj1 evőkanál olaj2 teáskanál mustárnéhány zsályalevélnéhány csepp citromlésó, őrölt borsElkészítése:
A májat alaposan megtisztítjuk és darabokra vágjuk.
A hagymát apróra vágva az olajon üvegesre pirítjuk., maj hozzáadjuk a májat. Közepes tüzön, folyamatosan kavargatva megsütjük, vigyázva, hogy ne száradjon ki. Sóval, borssal, és apróra vágott zsályával ízesítjük.
Ezután a mustárral, meg a vajjal együtt összeturmixoljuk, és kevés citromlével ízesítjük.Tipp: Csirkemájjal is készíthetjük.Megj: Pirítósra kenve, friss zöldségekkel kiváló előétel, vagy reggeli.

Címkék

Előétel Kence