Répa-puffancs joghurt mártogatóval

  • 2017.09.15.
  • 3

Hozzávalók 2 személyre:
15 dkg sárgarépa5 dkg póréhagyma2,5 dkg zabpehely1 tojássó, őrölt borskevés apróra vágott petrezselyemzöldA mártogatóhoz:
1,5 dl sűrű natúr joghurt1 evőkanál bazsalikomlevél apróra vágva1 teáskanál extraszűz olívaolajsó, őrölt borsa sütéshez: 2-3 evőkanál kókuszzsírElkészítése:
A zöldségeket megmossuk, megpucoljuk, és lereszeljük.
Összegyúrjuk a többi hozzávalóval, kézzel kisebb fasírtokat formázunk belőle, majd forró kókuszzsíron kisütjük.
A joghurtot kikavarjuk a hozzávalókkal, majd a répa-puffancsok mellé kínáljuk.