Étcsokis-diós lisztmentes keksz

  • 2017.01.22.
  • 8

Kívül ropogós, belül ragacsos puha dupla csokis keksz. Ráadásul liszt és cukormentes. Tökéletes nasi :-)Hozzávalók 12 darabhoz:60 g kókuszolaj40 g eritrit75 g darált dió60 g zabpehely1 evőkanál kakaópor1 db tojás1 teáskanál sütőpor1 mokkáskanál vanília aroma20 g étcsokiElkészítés:Az étcsokit feldaraboljuk. A többi hozzávalóval egy keverőtálban alaposan összekeverjük.Sütőpapírral bélelt sütőlapra evőkanálnyi adagokat rakunk a masszából egymástól 3-4 cm távolságra. Előmelegített 180 C fokos sütőben 12-15 percig sütjük.
Jól zárható dobozban sokáig eláll, már ha marad belőle :-)