Zabpelyhes sajtos keksz

  • 2017.04.28.
  • 4

Roppant finom ropogtatni való! Néhány hozzávalóval egyszerűen elkészíthető és laktató. Sütés közben olyan illatok lengedeznek a konyhában, hogy az ember legszívesebben azonnal kivenné a sütőből... Ez a keksz tényleg azok közé tartozik, amit mostanában nagyon gyakran elkészítek.A kicsike szabadidőmben törökül tanulok - nagyon megszerettem ezt a nyelvet, teljesen bele tudok feledkezni. Mindezt kedvtelésből teszem... vagyis néhányszor szükségem lesz rá. ...és tanulgatás közben jól jön egy kis nassolni való.
Hozzávalók:kb. 25x25 cm-es tepsihez25 dkg zapbehely12 dkg reszelt cheddar sajt (vagy hasonló zsíros sajt)1 tojás8 dkg puha vaj1 teáskanál őrölt pirospaprika2 kávéskanál só (vagy ízlés szerint)1 púpos kávéskanál frissen őrölt borsA pöttyös kézműves kerámiák megtalálhatók a webáruházban az alábbi linken: