Babgulyás - Anyukám receptje szerint
- 2017.01.07.
- 5
Nagyon finom, gazdag, laktató egytálétel. Az egyik kedvenc levesem! Az ilyen hideg téli napokon annyira jól tud esni egy tállal jó forrón... A recept Anyukámé, az Ő babgulyása verhetetlen, olyan finom!! Ehhez a leveshez általában palacsinta készül nálunk, mint ahogy most is.Hozzávalók:
1 kg sertéscomb30 dkg füstölt sertéstarja2 nagyobb fej vöröshagyma2-3 gerezd fokhagyma 3-4 szál sárgarépa1-2 szál petrezselyemgyökér 1 kisebb karalábé2 kisebb paradicsom50 dkg száraz barnabab1 szárított babérlevélételízesítő ízlés szerintőrölt kömény ízlés szerintsó ízlés szerintőrölt bors ízlés szerintzsír (vagy olaj)
A csipetkéhez:
A szerzőről
Gabriella kalandjai a konyhában