Bodzás zöld turmix

  • 2017.03.19.
  • 4

A múltkor megsajnáltam a piacon egy bácsikát, aki lekvárokat árult, ezért bár nem volt szükségem lekvárra, vettem tőle néhányat. :PKöztük egy nagyon izgalmas fekete bodza lekvárt, amit elkezdtem turmix édesítésére használni méz helyett, és isteni fincsi lett, kapott egy finom csavart, és teljesen más ízvilággal gazdagodott! :D
A recept:
2 nagy marék (fagyasztott) spenót
2-3 rózsa brokkoli (elmaradhat, nélküle is nagyon finom ;)
2 banán
2 ek házi fekete bodza lekvár
1 kk fahéj
1 mk spirulina algapor (ez elmaradhat)
1 kk acai bogyó őrlemény (az ízéhez nem tesz hozzá, csak egészségesebb lesz tőle :P)
Sorban összeturmixoljuk a hozzávalókat -, ha fagyasztott zöldségeket használunk, akkor érdemes meleg vízzel turmixolni, hogy a végeredmény ne legyen fagyos :P -, és élvezzük az édes-krémes, zöld, de mégis gyümölcsös ízt! ;)