Ropi (paleo)

  • 2018.02.22.
  • 6

A hétvégén megkívántunk valami sós ropogtatni valót. A cukkini- és a kelkáposzta csipsz mellett ropi is készült, mindössze 4 hozzávalóból.Hozzávalók:
10 dkg
Paleolit éléskamra paleolit lángos lisztkeverék2 tojásfél dl vízsóA munka csupán annyi vele, hogy az összes hozzávalót alaposan kikeverjük, a formába töltjük és 175 fokos sütőben 20 percig sütjük. A sütőből kivéve kihűtjük. ekkor még nedves a tészta, ezért sütőpapíros lemezre rakosgatva, a sütést hideg sütőben kezdve szintén 175 fokra állítva a sütőt ropogósra sütjük. Kb. 10 perc. Nálam pont akkor jelzett a sütő, hogy elérte a beállított hőfokot, amikor jó lett a ropi. Tényleg ropogósra sült.A facebookon is követhettek,
itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a
Követed
lehetőségre is rákattintatok.A Google+-on
itt tudtok csatlakozni hozzám.Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek:
https://www.facebook.com/groups/523183661193999/
A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!