Gyönyörű és finom: ezt a tortát ki kell próbálnod!

  • 2017.04.11.
  • 9

Mi legyen a desszert a húsvéti családi ebéd végén? Legyen egy csodaszép torta sok-sok eperrel!Mindenkinek megvan a maga kedvence: van, aki a piskótás sütiket szereti a legjobban, mások a krémes-habos édességeket, és vannak, akik a modern sajttortákat imádják. Most az utóbbi tábor kedvében járva egy egyszerű  alapanyagokból elkészíthető olcsóbb verziót hoztunk, ami akár a húsvéti ünnepi asztal dísze is lehet.Fontos, hogy ha megsült a torta, mindenképpen várjuk meg, míg teljesen kihűl, és a gyümölcsöt csak közvetlenül tálalás előtt tegyük a tetejére.Eper helyett díszíthetjük meggyel, barackkal, málnával vagy áfonyával, de kínálhatunk mellé lekvárt, vagy akár csokoládészószt is.Elkészítési idő: 70 perc + pihentetési időHozzávalók 18 cm átmérőjű tortaformához:Az alaphoz:20 dkg darált háztartási keksz10 dkg vajA krémhez:2 db tojás8 dkg cukor1 csomag Dr. Oetker Vanillincukor2 dl tej20 dkg tejföl20 dkg natúr joghurt15 dkg búzalisztA tálaláshoz:20 dkg friss eperTovább a teljes recepthez >>>Hasonló receptekVillámgyors tavaszi desszert, amit azonnal ki kell próbálnod!Szuper finom kókuszgolyó – a tökéletes húsvéti vendégváróBattenberg-süti, te gyönyörű, teIlyen finom csokis sütit még nem ettél!Szuper finom sütinyalóka!