Töltött palacsinta

  • 2017.09.18.
  • 8

# 3 szeletke bacont felcsíkozva 1 ek zsíron megsütöttem. (Azért zsíron, mert így a sima zsír is átveszi a bacon ízét, amitől finomabb lesz a palacsinta.)# A zsíron 3 sóval, aprított petrezselyemmel felvert tojásból két palacsintát sütöttem serpenyőben. De csak az egyik oldalt sütöttem meg.# A palacsintát a serpenyőből tányérral tettem, a sült fele volt alul.# Töltelékként most felvágottat használtam. (Mert ma el kellett használnom. Ha gazdagabb lenne az eklézsia, lazaccal vagy sült tarjával töltöttem volna, esetleg baconnel.)# Ráhajtottam a fél palacsintát, a két szélét alá tűrtem.# Kemény sajttal, a sült baconnel és petrezselyemmel szórtam meg.Megtalálsz a Facebookon is:
Boszorkánykonyha