Aszalt gyümölcsös csokoládé korongok

  • 2017.01.30.
  • 0

Hozzávalók: 10 dkg tejcsokoládé, 5 dkg 50 %-os kakaótartalmú csokoládé, 3 evőkanál tejszín, csipetnyi reszelt narancshéj, 3 dkg aszalt goji bogyó, 4 dkg mazsola, 3 dkg aprított mandula, 3 dkg fehér- és étcsokoládé bevonatú gabonapehely.
Elkészítése: Az aszalt gyümölcsöket és a gabonapelyhet kissé összevágjuk, összekeverjük a mandulával. A csokoládékat a tejszínnel vízgőz fölött megolvasztjuk, egynemű krémmé kavarjuk, majd félrevesszük és belekeverjük a narancshéjat. Bonbonos
kapszlik aljára egy-egy teáskanálnyi csokoládémasszát teszünk és azonnal megszórjuk az összevágott keverékkel. 2 órára dermedni hagyjuk, majd kiszedjük a kapszlikból. Száraz dobozban tárolható.